There are no translations available.
Pret: 550 lei /persoana - in camera cu 4 locuri
Perioada: 30.12.2014 - 03.01.2015 (4 nopti de cazare)
Meniu Revelion 30.12.2013
- Masa 1: Ciorba de perisoare cu smantana. Mixt grill cu garnitura de carofi nature, muraturi sau mujdei de usturoi. Clatite cu dulceata
31.12.2013
- Masa 1: Bufet suedez
- Masa festiva de Revelion
Ora 19.00 - Aperitiv rece: chiftelute, icre de peste, salata Boeuf, cosulete de rosii umplute cu vinete, cascaval, rulada de branza, clatite cu cascaval si sunca, produse porc preparate in casa, sunca presata, masline, rosii. Ora 22.00 - Friptura de porc cu piure de cartofi, muraturi Ora 24.30 - Pastrav cu mixt de legume pe pat de fulgi de porumb Ora 03.00 - Ciorbita de vacuta cu smantana Se vor servi: prajituri de casa, alune, fructe, saratele, cafea Bauturi: tuica de Zalau, vin alb sau rosu, apa minerala, fanta, coca-cola, 4 beri/pers.
01.01.2014
- Masa 1: Ciorba taraneasca. Sarmalute cu mamaliguta si smantana. Fructe
- Masa 2: Bufet rece diversificat
02.01.2013
- Masa 1: Bufet Suedez
- Masa 2: Ciorba de fasole cu afumatura. Snitel de pui cu garnituta de orez cu legume, muraturi. Fructe
03.01.2014
Bufetul Suedez contine: Oua ochiuri sau fierte, salam, sunca presata, cascaval, branza telemea, iaurt, unt, gem, bacon, zacusca, salata vinete, ceai, cafea, etc.
Telefon contact: 0746/601.069 |